2003-04 Mach 1 Registry Owners Club  

Best Mustang Parts

Go Back   2003-04 Mach 1 Registry Owners Club > "GO" Discussions > Technical Q&A. HOW TO's, TSB's & Warranty Items

Technical Q&A. HOW TO's, TSB's & Warranty Items Have a Problem? Technical Questions & Answers. HOW TO's & TSB's, Warranty Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-14-2007, 12:54 AM   #1
typemgtst
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lakeland, FL
Posts: 6
Exclamation RPM Wire on 04 Mach 1 ECU

What wire is the RPM on the ECU wiring harness? anyone know? Please help me out... trying to hook up my Tach. Thanks
typemgtst is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2007, 01:06 AM   #2
Lonestar7
Guest
 
Lonestar7's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Denver, CO
Posts: 3,154
Cool Re: RPM Wire on 04 Mach 1 ECU

You will need an adapter to run an after market tach. Ford racing and MSD and theres one for sell here in the products section.
Lonestar7 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2007, 01:14 AM   #3
typemgtst
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lakeland, FL
Posts: 6
Re: RPM Wire on 04 Mach 1 ECU

so i defiantly need the adaptor? there isnt any other way to go about doing this?
typemgtst is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2007, 01:40 AM   #4
RightTime
Gone shootin
 
RightTime's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: SW Florida
Posts: 954
Re: RPM Wire on 04 Mach 1 ECU

http://www.raptorperformance.com/For...1999to2004.htm
RightTime is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2007, 01:47 PM   #5
typemgtst
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: Lakeland, FL
Posts: 6
Re: RPM Wire on 04 Mach 1 ECU

did that wire 26 work for you? it gave me a very bad signal. has anyone installed a tach without using a tach adaptor? thanks.
typemgtst is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2007, 02:45 PM   #6
RightTime
Gone shootin
 
RightTime's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: SW Florida
Posts: 954
Re: RPM Wire on 04 Mach 1 ECU

Quote:
Originally Posted by typemgtst View Post
did that wire 26 work for you? it gave me a very bad signal. has anyone installed a tach without using a tach adaptor? thanks.
#26 green wire with white stripe out of computer, provides the tach signal for my MSD #8969 digital window switch, works flawlessly.

http://www.mustanghowto.com/interior/Raptor/Coil1.jpg
RightTime is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2017, 02:26 PM   #7
TTSaleen
SVT Enthusiast
 
TTSaleen's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: NC
Posts: 256
Re: RPM Wire on 04 Mach 1 ECU

Quote:
Originally Posted by RightTime View Post
#26 green wire with white stripe out of computer, provides the tach signal for my MSD #8969 digital window switch, works flawlessly.
Great info! My search brought me to this.
__________________
Current -
2008 Pontiac G8 GT -Liquid Red
2003 Mach 1 - Azure Blue 690rwhp on E85
2003 Terminator - Torch Red 735rwhp on E85
Instagram - ttsaleen

Former -
1998 Saleen Black - Twin Turbo 5.4 - 1,200 rwhp (5.0 Magazine's Battle at the Beach Dyno Winner 2013)
2003 Mach 1 - Torch Red - Auto - Eaton Swap = 472rwhp
Link to build thread - http://www.mach1registry.org/forums/...d.php?t=132733
2008 GT500 - Red/white stripes TVS upgrade - 685rwhp
TTSaleen is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) 2002-2013 Mach1Registry.com

<